op de nacht van volle maan,
naar die ene plaats,
komen alle wolven saam,
waar de wolven dans is onstaan,
het vuur in hun ogen,
deed sterretjes rond de maan doden,
in de nacht van volle maan,
zijn de wolven er weer,
en doden ze de sterretjes keer op keer!!