mijn gedachtens?
mijn gevoelens?
iemand had ze afgenomen,
ik ging op zoek...
in huizen,duinen of een boek,
het duurde enkele weken,
verder dan zeven zeeien,
voor ik ze had gevonden,
ze waren bij iemand,
ze waren bij jou,
mijn gedachten?
...gevoelens?
lieten me duidelijk maken hoeveel ik van je hou!