Een orthopedist uit Hoboken,
is met zijn patiënte het bed ingedoken,
opdringerig, zonder schaamte en blozen,
had hij haar als doelwit gekozen.
Gedreven als in zijn functie,
begon hij haar overal aan te raken,
zeg maar het hof te maken,
Haar lippen aanhoudend te boenen,
door zijn vele tongzoenen.
Ging zo wild tekeer,
als een ongelikte beer,
daardoor had ze pijn en veel zeer.
Het laatste vond ze te ruig,
te worden behandeld als een tuig,
niet fijn, zo dicht bij de dokter te zijn.
Zij stampte, schreeuwde en sloeg,
raakte hem op een plaats, waardoor
hij zich direct slap gedroeg.
Gelukkig werden zijn lusten bedwongen,
en alle agressiviteit verdrongen.