ik voelde mijn adem mee met de wind,
mijn ogen die stralende kijkers,als vollemaan midden in de nacht,
dit gevoel van macht waar me lichaam me aan opwindt,
mijn handen trots van alle macht,
en mijn hele lichaam zo licht,
in het schijn van de maan,
zou ik me voelen zoals op dit uur:
ik samen met de natuur...