Ik mis je
(Mei/Juni 2001)
 
Voor Loes
 
 
Al was ik nou nooit naar je toe gekomen
had ik nu niet van die mooie dromen
Ik dacht toen ik je voor het eerst zag
“Ik ben niets voor haar”
Maar gelukkig
Daar was niets van waar
Nu wil ik je dit zeggen
en het klinkt misschien raar
Maar dat is dat ik in mijn gedachte nog steeds naar je staar
De eerste keer toen ik je zag keek ik veel naar je
maar had je mij niet door
Maar later
Ik ging er voor
De vakantie zat er al bijna op en ik werd kwaad
Want om nu nog op je af te stappen
Het was het eigenlijk al te laat
De tweede avond was er niets aan
en we raakte jullie kwijt
Had ik me kans nu maar meteen gepakt
voor zo een mooie meid
Ik dacht telkens aan je, in die regen en kou
Maar ik heb nu gelukkig nog wel iets
Dat is contact met jou
Maar nu ben jij helemaal daar en ik hier
Dus hoop ik dat ik je met dit gedicht versier
Want ik wil je weer zien, gauw
Het is omdat ik van je houd
 
 
 
 
 
 
Reacties op dit gedicht
Manjula vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


poesje2: Maandag, januari 01, 2007 20:48
heel mooi
hoop dat je haar versier
nog veel geluk in 2ààè

groetjes Natje


Over dit gedicht
Auteur:  Manjula Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  01 januari 2007
Thema's: