Reacties op dit gedicht
Lia van der Fluit vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


switi lobi: Dinsdag, januari 02, 2007 11:31
Hartelijk beterschap gewenst aan de zieke...

Dikke kus, liefsliefs...switi lobi


sunset: Dinsdag, januari 02, 2007 10:52
Mag ik, al is hij onbekend, ook oprecht beterschap wensen.
Liefs en mijn genegenheid, sunset


dichterbij: Dinsdag, januari 02, 2007 09:26
mooi geschreven

liefs


elze: Dinsdag, januari 02, 2007 08:03
mooi doan dit gedicht

laifs elze


Over dit gedicht
Auteur:  Lia van der Fluit Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  02 januari 2007
Thema's: