Zag je ze stralen
met z'n tweeen in de kerk
Maxima met 5 meter sleep
Tjonge wat een werk
Die Willem Alexander,
hoe trots hij naar haar keek
alsmaar naar haar lachte
en niet van haar zijde week
Het weer was gelukkig heerlijk,
en het zonnetje scheen
De rozenblaadjes dwarrelden
rustig langs hen heen
Wat er ook gebeurd,hun dag kan niet meer stuk
Rest mij nog een ding,
Ik wens hen heel veel geluk!!
Liefs