Ik heb schrik dat ik nooit de ware zal vinden
en mij nooit echt kan binden.
Dat ik nooit zal weten,
hoe hij zal heten.
Dat ik mijn hele leven alleen zal blijven
en dat er nooit iemand over mijn rug zal vrijven.
Dat er niemand mij graag ziet,
dat ik nooit met iemand kan wandelen in het riet.
Maar ik blijf hapen dat ik ooit de ware zal vinden
en mij eens echt kan binden.