Een dag om te gaan bestaat niet
Daarom ons verdriet
Maar in ons hart blijf je altyd
daar willen we je nooit kwyt
Je hoort bij ons
Niet als zilver,niet als brons
Maar als goud!!
Voor iedereen die van je houd
familieleden,vrienden of een kennissen
Iedereen