Dat moment dat ik je moest laten gaan
Zal in mijn gedachten blijven bestaan
Jij maakte me zo gelukkig
Toen je weg ging, moest ik huilen
Ik wouw je niet kwijt,niet ruilen
Ik wouw je houden
want jou kon ik ckr weten vertrouwen
ik zal je missen
en nooit uit mijn geheugen wissen
dat je het goed krijgt,het je helemaal verdiend
Je bent mijn vriend!!!(L)