niemand heeft een leven zonder pijn
voor niemand is het leven altijd pijn
maar waarom heeft de een meer pijn dan de ander?
waarom is pijn de grootste tegenstander?
als je dit gevoel herkent
begrijp dan dat je niet de enigste bent
iedereen heeft dit gevoel op z'n tijd
meestal is het een gevoel van eezaamheid
omdat er iemand bij je is weggegaan
het liefst maak je alles ongedaan
zodat diegene je niet zal verlaten
maar hou ook andere mensen in de gaten
er zullen altijd mensen voor je klaarstaan
mensen die jou niks hebben aangedaan
helpen is het enigste wat ze willen
zodat jij je leven niet gaat verspillen
er is altijd wel iemand die om je geeft
iemand die met je meeleeft
iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn
om te leven zonder pijn
helaas zit het leven anders in elkaar
en is het leven onvoorspelbaar
ook al zullen er mensen voor je zijn
van binnen blijf je met de pijn