MELISSA+MERLÉ
Onze vriendschap is zo sterk
Beter , groter kan haast niet
We troosten elkaar bij verdriet
Staan voor elkaar klaar
Dit is voor mij heel dierbaar
Na ruim 13 jaar spelen en geheimen
Zijn alle ruzies weer te lijmen
Melissa heeft soms wel een grote bek
En is ook wel een beetje een jongensgek
Maar mij maakt DAT geen FUCK uit
Nieuwe vrienden komen er weer bij
Maar vergeet dit niet
Melissa is en blijft van MIJ !!
MELISSA&MERLÉ NTB NWLY !!