Mijn liefste schat,
wat heb ik je lief gehad!
Ik had je in m'n armen,
je liet me gaan.
Ik voelde me zo dicht bij jou,
je liet me staan.
Ik wist niet dat het maar voor even was.
Maar ik was zo gelukkig
Ik voelde me zo dicht bij jou.
Nu zit ik hier alleen,
zonder jou om me heen.
Jouw lippen hadden me geraakt.
Jouw ogen hadden me verliefd gemaakt.
Waarom laat je me nu gaan?
Waarom laat je me nu staan?
Met slechts één vraag:
Waarom?
Wat heb ik gedaan,
wat heb ik misdaan?
Om me zomaar te laten gaan,
met een traan...
Mijn liefste weet dat je voor eeuwig in mijn hart bestaat, want tegen jou bestaat er geen onmenselijke haat.
Mijn liefste schat,
wat heb ik je lief gehad!
Big kisses and hugs choechoeke ...xxx...