ik kan je niet beloven
dat we elkaar eeuwig gaan blijven kennen
maar je mag wel weten dat je een speciaal plaatsje in mijn hart hebt..
ik kan niet beloven dat het even groot zal blijven
het kan groter worden,
het kan ook kleiner worden..
maar het zal nooit verdwijnen, want ik heb je in mijn herinnering zoals je nu bent
wat je nu voor me betekend kan ik gewoon niet vergeten,
wat je ooit zal zeggen of doen
wie je ooit zal worden en ontmoeten
het plaatsje blijft van jou
en hoe klein het ook worden zal
het zal altijd van jou blijven
dat is iets wat ik je wel beloven kan!!!