Afscheid, het doet zo'n pijn.
Afscheid is zeker niet fijn.
Afscheid doet iemand veel verdriet.
Afscheid vergeet je niet.
Afscheid maakt een einde aan je dromen.
Afscheid laat je weer met beide benen op de grond komen.
Afscheid zorgt ervoor dat men gaat treuren.
Afscheid, waarom moet dat soms gebeuren?
Afscheid is een vervelende tijd.
Afscheid is nu helaas een feit.
Afscheid, waar is het verkeerd gegaan.
Afscheid, nu zullen we niet meer samen staan.
Afscheid doet je veel pijn aan het hart.
Afscheid betekent echter ook een nieuwe start.
Afscheid geeft tijd om na te denken.
Afscheid, nu wordt het tijd om iemand anders mijn liefde te schenken.
Afscheid, daar wilde ik niets van weten,
Maar door dit afscheid moet ik jou vergeten.