Ik kan niet leven met een gesloten hart.
Ik kan niet leven zonder dat hemelse licht
Jij was stiekem mijn zonneschijn
En hoe hard ik er ook tegen vochtte
Ik was dan toch gezwicht
 
Mijn moed bij elkaar geraapt
Jouw verteld wat ik voel en dacht
Ondanks ik de hemel hoopte,
Had ik niet anders dan de regen verwacht.
 
Ik weet niet zo goed wat ik moet met die rommel in mijn hoofd
Ik kan niet leven met een gebroken hart
Ik verwijt mezelf dat ik het weer toelaat
Dat ik stiekem erin had gelooft.
Ik kan niet leven in dagelijkse regen
Dat maakt me zo verward.
 
Langzaam zal de regen vertrekken.
Langzaam met de tijd.
Zo gaat het ook met gebroken harten
Altijd … altijd

 

Reacties op dit gedicht
mevrkimkim vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


lugh: Woensdag, augustus 06, 2008 23:09
mooi


Over dit gedicht
Auteur:  mevrkimkim
Gecontroleerd door:  Innerchild
Gepubliceerd op:  06 augustus 2008
Thema's: