Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eenzaam
Eenzaam
Eenzaam loop ik op het strand
Ik zie de mensen hand in hand
Vrolijk keuvelen met elkaar
Was jij maar hier
Maar je bent daar
Het lopen gaat niet meer zo vlug
Altijd maar die pijn in je rug
Ver weg lopen dat kun je niet meer
Altijd doet je rug te zeer
Maar één ding kun je goed
Je tovert een glimlach op je toet
Lachen ben je niet verleerd
En dat is toch niet verkeerd
Wat ik zou willen tussen die mensen
Wat ik daar zou willen doen
Is jou in m’n armen nemen
Jou kussen net als toen
Het lijkt wel iets uit een ver verleden
Maar het is nu
Nu in het heden
Ik mis je nu
Waarom nu toch
Waarom mogen we dit niet meer zo beleven
Beleven net als toen
Ik zou je dan weer geven
Een heel intense zoen
Jou kussen is het einde
Waarom mag dat nu niet
Blijf altijd van je houden schat
Vergeet dat nimmer niet
Intussen zijn we beiden eenzaam
Eenzaam op zo’n moment
Maar je moet bedenken
Ik ben en blijf je vent
Liefs arie
Over dit gedicht
Auteur:
arie
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Eenzaamheid]
[IK]
[JIJ]