Als een dolle stier
raast een storm door mijn hoofd
Ik kan de slaap maar niet vatten
'k hoop dat wanneer de nacht verdwijnt
al het gebeurde niets meer is
dan een boze droom
nog vlug een laatste kus,
een groet en tot vanavond lieveling
de roos die ik pluk
ruikt naar jouw gewassen haar
en zodra ik jou mis, sms ik je
met de woorden ? ik wil je nooit meer kwijt ??
maar nu ik ?s nachts ten strijde trek
tegen mijn slaap
zie ik jouw gezicht
in de schemer van de openstaande raam
* ik mis je *