Voor hen die me liefhebben
een glimlach.
Voor hen die me hielpen
een hartelijk bedankt.
Voor hen die me uitlachen
vooral geen aandacht.
Voor hen die me kwetsten
een aanblik van mijn rug.
En voor jou,
mijn allerliefste,
alles wat je me ooit vragen zal.