Een vrij hart en een vrij lichaam.
Ik wilde alleen maar vrij zijn.
Nu ik met jou vrij voel ik me eindelijk vrij.
Vrij om me te binden aan jou....
Een gebonden hart en een vrij lichaam.
Ik wil nog steeds vrij zijn.
En nu ik met anderen vrij voel ik me vrij.
Vrij van de behoefte om vrij te zijn....
Een gebonden hart en een gebonden lichaam.
Ik wil nog steeds vrij zijn.
Nu ik gebonden ben aan jou voel ik me eindelijk vrij.
Vrij van de angst om niet meer vrij te zijn....