Sofie,
Toen je me zei op die ene dag dat je van me hield
wist ik niet wat te beginnen
Ik was uitzinnig van vreugde
want ik was verliefd op je
maar lang heeft het niet mogen duren
want jouw liefde was slechts vluchtig
maar niet die van mij
ik zie je nu al jaren graag
ik probeerde me wijs te maken dat ik iemand anders graag zag
alleen maar om jou te vergeten
maar diep vanbinnen wist ik wel dat ik nog steeds van je hield
ik wacht al zo lang op dat ene moment waarop je me zegt
dat je van me houdt,zoals je toen hebt gedaan
maar die tijd komt nooit meer terug
Komt jouw liefde ooit nog terug ?