Waar is het gevoel van vroeger?
Kloppen mij herinneringen wel?
Het lijkt ook al zo lang geleden,
als ik het op mijn vingers tel.
De mooie tijden zijn gevlogen,
de leuke tijden zijn voorbij.
Maar telkens als ik er aan terug denk,
wens ik dat je hier was, bij mij.
Eerder konden we alles delen,
wisten we alles van elkaar.
Maar nu zie ik je langzaam verdwijnen,
en weet ik, binnenkort is het klaar.
Weg ben jij dan uit mijn leven.
Onze tijden zijn voorbij.
Maar ik hoop dat je me nooit zal vergeten,
en soms terug denk aan de dagen met mij..