Jouw liefde is gedaan
ik weet het nog zo goed
we dartelden door de weide met een goed gemoed
we trokken ons van niks of niemand iets aan
Niets of niemand kon onze band verbreken
ik streelde door je haren
we wisten beiden dat er geen woorden nodig waren
zodat de uren wel eindeloos leken
Op een dag namen we afscheid van elkaar in het park tussen de bomen
ik zei nog tot morgen
maar er kwam geen morgen meer zonder zorgen
Want jij bent nooit meer teruggekomen
Waarom heeft God je tot zich genomen
ik slaak een diepe zucht
ik zou zo graag naar jou toekomen
daar in die hemel zo hoog in de blauwe lucht
Je weet dat ik van je hou
mijn hart is eeuwig bij jou