Kon ik maar jouw liefde kennen
Want dan zouden we
eeuwig kunnen vliegen door de vuurrode hemel
eeuwig kunnen dansen op een onophoudelijk liefdeslied
eeuwig het liefdespad,vol van bloemenpracht,kunnen bewandelen
eeuwig genieten van ons samenzijn
Het zou zo mooi zijn
Want nu moet ik eeuwig
wachten
bidden
hopen
hunkeren
naar jou
Dus smeek je,Sofie
Hou van mij