Weet je nog die wandeling op het strand
we wandelden op een warme zomeravond op het strand
we liepen heel de avond hand in hand
het zand voelde warm en zacht aan
we wilden er een eeuwigheid blijven staan
we keken naar de ruisende zee
ze golfde zachtjes en gedwee
we hadden alles wat we konden wensen
we waren even weg van alle drukte,alle mensen
gewoon wij twee
kijkend naar de zee
genietend van de zon die zachtjes in de zee was aan het ondergaan
om plaats te maken voor de maan
het leek net of we allebei zweefden
we beseften nu pas echt dat we leefden...