Wij zijn de bloemen in jouw hart
Waar jouw bloemen bloeien
Daar was de grond hart
Maar elke dag
Is een nieuw start
Kom je terug naar ons?
Je hebt ons zelf geplant!
En ook al bloeien we
Je ziet ons zo weinig
Soms geef je ons water
Maar ben je snel weer weg
De laatste keer
Was te lang geleden
Nu is er storm
Maar wij blijven staan
In bloei!
Juist, omdat we van jou zijn
Soms loop je voorbij
Plots zie je ons staan
Je lijkt wel te schrikken
Maar onthoudt
Wij zijn hier dankzij jou
Alleen jij kunt ons zien
Ons mooier laten bloeien
Wij zijn jou geluksmoment
In je verleden en heden
Je kan ons vinden wat vaker en meer
Omdat je weet waar we staan
Wij bloeien in jouw hart
Dus laat ons niet meer klein zijn
Geef het je aandacht
Dat is het geheim
Ook jij zult dan groeien tot iets groots
Niet meer klein