Een engel, neerdalend uit de hemel
vertelde mij het verhaal, van de liefde
tussen de maan en de diepe blauwe zee
ze spreidde haar vleugels om mij heen
beloofde terug te komen, aan mijn zijde te staan
een silhouet van zilveren vleugels in de ochtendzon
vliegend door de lucht zag ik de engel weer
ze bracht me de boodschap van de maan en de zee
ze bleef lang genoeg om ook mij te redden
vroeg me met haar op te stijgen
pakte mijn hand en nam mij mee
op zilveren vleugels samen door de lucht
ze spreidde haar silhouet om mij heen
steeds hoger, hoger en hoger
bracht ze me naar de maan en de diepe blauwe zee