Voor het slapen gaan laat ik soms een traan
Dat is voor iedereen die de liefde niet kent of er voor wegrent
Wanneer zagen we kinderen voor het laats buiten spelen?
Waar zijn ze überhaupt
Rein en Rowan zie je drie keer per week buiten
Zijn speelgoedhondje moet mee
Pappa moet hem uitlaten dus wat een geweldig cadeau van jou haha
Hij gaat mee naar Amsterdam centraal maar ook door heel Oost
Voor het slapen gaan wil ik iets doen voor deze wereld
Ik wil haar kleuren en opfleuren
Vooral nu in deze tijd
Deze zomer hangen mijn gedichten hier overal
Het is mijn liefde en mijn ziel wat ik bloot geef
Dit kan je helpen hetzelfde te doen
Ook al zijn we allemaal geraakt en verwond
Je bent het mooiste als je door dat alles de liefde vond
Wereld, ik wil je kleuren
Je mijn liefde geven
Iets teruggeven
Maar ik zie hoe het steeds slechter met je gaat
Alsof ademhalen je steeds moeilijker vergaat
Er is een nieuw podium beklommen
Door een nieuwe beweging, jaa we hebben je gehoord
We voelen je
Wij zijn wakker en zo komen er iedere dag mensen bij
Spiritualiteit komt steeds vaker voorbij
Alsof het normaal wordt en jij dit gedicht voelt
Zoals het is bedoelt
En de wereld net als mij wat mooier maakt :)