Verlaten stappen
Uit mijn leven
Nu na 22 jaar voel ik me bevrijd
Zoveel deuren gaan er open
Evengoed ben ik je dankbaar
Jij hebt dezelfde kansen als ik
En als je wilt blijven we altijd verbonden
Laat je het me weten als je iets hebt gevonden
Of als je het zwaar hebt en ik iets voor je kan doen
Als jij je alleen voelt denk dan aan onze afscheidszoen
De kracht daar vanuit kan zoveel met je doen
Uit liefde voor jou en mij heb ik je losgelaten
Ook jij moet je eigen kracht hervinden nu ik er niet meer
Altijd voor je kan zijn
Jij moet net als mij vinden… jouw eigen kracht en geheim
Weet hoe mooi je kan zijn, ook zonder mij
Kun jij schijnen net als jou favoriete ster
Soms voel jij je achtergelaten maar je bent al zo ver
Maak jouw verlaten stappen vrijuit tot binnenin jezelf zijn
Voel de liefde van alles en iedereen
Zie en voel de zon die altijd op je scheen
Ook jij zult weten dat wij alleemaal zijn één
In opdracht geschreven voor Brechtje