Ik zit op school en kijk en luister,
overal hoor je wel gemiespel en gefluister.
De juf praat luid en kijkt mij aan,
dan wacht ik netjes tot de bel is gegaan.
Dan loop ik op de gang maar niet meer zo alleen,
ik heb nu heel de klas als vrienden om me heen.
Dit geeft mij een heel veilig en rustig gevoel,
vrienden hebben kan zo mooi zo zijn dat is wat ik bedoel.
Accepteer de mensen zoals ze zijn,
we houden van plezier en gein.
Niet zolang met die neus in die boeken,
als dat wel gebeurd gaat er iemand een uitvlucht zoeken.
Dan lach ik en heb dikke tranen over mijn wangen,
ik had lol en over dit gevoel hbe ik lang naar verlangen.
Ik ben een andere Kim en dat vindt ik kei fijn,
nu ben ik niet meer verdrietig,stom en klein.
Nu sta ik erg sterk op mijn benen en voel me erg groot,
ik wil nu weer leven en geven ik wil nu niet meer dood.
Ik wil aan iedereen laten zien hoe ik me voel,
ik ben dolgelukkig en vroklijk dat is wat ik bedoel.
Het leven heeft ook zijn goede kanten al zou je dat niet altijd zeggen,
het leven is heel moielijk en is gewoon niet uit te leggen.
Het leven kan ook mooi zijn eerlijk waar,
ik heb het zelf ervaren en nu staat iedereen voor me klaar.
Kim.