corner
 
   STAPPEN (1)
corner
08 april 2003 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Leven / Wij / Toekomst


 

 

STAPPEN(1)

 

“Tis zaterdagavond…u kunt geen kant meer op...zappen is…” * plop * Voor de lol zap ik eventjes naar wat saaie zenders om toch snel weer op 3 uit te komen. Ze hebben gelijk! Zappen is zinloos. Na het schuddebuiken nog even mee debatteren, voetbal en dan…tja…en dan? Ik kijk mijn neef bronstig aan en stel voor om tóch nog heeeeel eventjes de stad in te gaan. Lachend en lallend stemt de brave borst in en ik duik beschonken de badkamer in om de perfecte lijn uit mijn baardje te scheren en nu een vaag golvende grasmat op mijn kin zo te laten “om het maar vooral niet verder te verpesten…”

Een snelle douche en voor ik het weet staan we voor een dampende discotheek wat van buiten meer weg heeft van een wasmachine als we door het ronde raampje in de deur naar binnen kijken. Een opgeblazen neger opent in rouwkleding de deur en we mogen naar binnen. “Alles wat je in je zakken hebt op de tafel leggen!” brult een norse Henry Rollins me toe. Het fouilleren  lijkt meer op een visitatie en angstig schiet er een schrikbeeld van rubber handschoenen door mijn hoofd. “Doorlopen!” Gelukkig… Neeflief volgt en nu mag het feest beginnen knikken wij elkaar vol begrip toe.

Ik open de oven vol zwetend vlees en vraag me af waarom mensen in godsnaam dansen in sauna’s. Een penetrant odeur van bier en kots bijt zich vast in mijn reukvermogen. Een blond, 19-jarig ogend en dus 15-jarig meisje Shakiraat zich tegen mijn been. Als ik omlaag kijk en de fluoriderende extensions probeer te negeren tuur ik prompt naar 2 blozende breezerbobbeltjes gehuld in een topje dat, qua grootte, meer weg heeft van een servetje van de Febo.

Woelend door wulpse vrouwwezens en een dozijn 2pac-klonen zie ik nog net een vinger naar beneden een trapgat in wijzen alwaar ik, aan mijndriftig mimende neefje te zien, mijn jas behoor op te hangen. Aan de rij ¾ naakte, gepiercede en met sprookjesfiguren getatoeëerde heupwiegers op de trap lijd ik af dat daar waarschijnlijk ook het toilet zich bevind. En ja hoor! De parfum- en deowalmen, die meer doen denken aan een chemisch experiment, bestormen mijn reeds verondersteld lamme reukvermogen en bezetten het voor de rest van de avond. Tot mijn opluchting bevind de garderobe zich naast het herentoilet en lacht de gekloofde oma me vriendelijk toe als ik een verdomd flauwe opmerking maak over het toiletgebruik…

 - Basje Abbo 1Abbo 2-

Gecontroleerd door: bevertje

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Basje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 marina vdb corner
Dinsdag, april 08, 2003 01:15 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
EIGENLIJK NA DAT DOUCHJE EN DAT SCHEREN WAS JE BETER NAAR BED GEGAAN INPLAATS VAN NAAR EEN DISCOTHEEK OM DAAR NAAR HET
TOILET TE GAAN...
REUKENDE GROETJES
*MARINA*
 
 koelemij,harold corner
Dinsdag, april 08, 2003 00:23 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
jeetje bas

joint gerookt

de plasgeitenbreier
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy