corner
 
   Het is over...
corner
05 februari 2004 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Liefdesverdriet / Teleurstelling / Geen Thema


Het begon allemaal een heel tijdje terug: Een meisje dat mij wou leren kennen ik denk er nog aan terug. Het is net alsof het gisteren was zo diep in mijn gedachten. Ik wou op dit moment dat onze liefde nog bleef duren maar ik kan er niet op wachten. Het is voorbij hoe pijnlijk het ook is, leven gaat door maar toch dat gevoel van pijn dat gemis. Nu vandaag deze dag besef ik echt wat liefde is. Gisteren nog die laatste woorden in het echt. Niet echt denderend maar ook niet slecht. Alles rondom mij blijft mij bij, het zalige weer, de mensen en zij...ja zij maakten mij met momenten blij. Ik hoopte dat het lukte maar gisteren gaf ze mij valse hoop en ja de liefde mislukte. Het eindigde met een knuffel door wind omringt, de klokken die luidden hoe pijnlijk ik het vind. Het eindigde zelfs bijna met geweld, radeloos, wanhopig en met een gebroken hart, ik nam haar in een stevige greep vast, ik schreeuwde zo hard op haar! ik was razend! Maar ik kreeg spijt. Ik liep haar achterna en zei het haar. " Meid ik wil je niet verliezen je blijft voor altijd in mijn hart, ik mis je nu al je was mijn pracht...het is over.


- Dark Desire -

Gecontroleerd door: cartooneke

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Dark Desire vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Luijkx corner
Donderdag, februari 05, 2004 18:31 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Heel mooi geschreven, heel erg veel sterkte ook! Maar weet dat er ooit weer iemand zal komen van wie je weer net zoveel houdt en diegene ook ontzettend veel van jou!

Liefs,
Laura

*kleine tip, misschien dat je het in strofes kan verdelen of iedere zin op een aparte regel, dat is iets overzichtelijker* Verder mooi! :)
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy