corner
 
   van chat naar liefde
corner
25 november 2001 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Verliefd / Houden van / Vriendschap


Voor peroonlijke redenen noem ik de ontvanger x in dit bericht.


Hey X,

Na lang met elkaar te hebben gechat, en gebeld, ben ik wel gek op je geworden.
Helaas heb ik je dit nog niet direct zo gezegt daarom denk ik dat het wel tijd wordt om je dit te vertellen.

Ik vond het gister jammer dat je naar een school feest ging, ik had een klein beetje gehoopt dat je mee zou gaan naar Mambo of naar de living room.

Ik ben gister tot 4 uur op mambo geweest en meeste van de tijd heb ik met een meisje doorgebracht dat ik daar ontmoet had, toch zat ik meer aan jou te denken dan aan haar tijdens ons gesprek.

Ik hoop dat jij ook iets voor mij voelt en wil graag eens wat vaker met je uit gaan.

Binnen kort is er in centro pro arte een musical, de datum precies weet ik niet, maar ik zou je graag al willen uitnodigen om met me daar heen te gaan.

Hoe dan ook, X, Ik hou heel veel van je en ik zal je in de loop van de week wel weer effe bellen, mischien regelen we dan wel wat voor die musical.

Love

RIk


- Rik Kroon -

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Rik Kroon vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 emma corner
Zondag, december 09, 2001 21:55 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
dus als ik het goed begrijp is het een chat liefde???!!!
ik kan je alleen maar zeggen dat het heel goed kan gaan bij mij begon het ook met een chat liefde en bellen en zo maar nu ik hem gezien heb ohhh we zijn gewoon helemaal verliefd dus het kan wel en als ik jou was dan zou ik ervoor gaan... en het x gewoon zeggen veel succes
veel liefs xxx Emma
 
 Rik Kroon corner
Maandag, november 26, 2001 16:55 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Een echt gedicht is het niet, maar eigelijk was ik naar gewoon een lief bericht je aan het zoeken, kon het niet vinden en heb zelf een beetje geschreven. mischien is er meer vraag naar een niet rijmend maar leif woordje. als je er hulp bij ondervind, neem het over en pas het op jou amnier aan.

Groeten

Rik
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy