corner
 
   Ochtendlijke liefde, al was het mid
corner
04 mei 2006 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Geluk / Angst / Bewondering


Ochtendlijke Liefde, al was het middernacht;

Genoegzaam te leven in het Liefdesbed omringt met het deken van licht verwar ik mezelf met jouw.
Onze zielen zo mooi, ze volgen elkander voortdurend hand in hand met doorheen het indringende oogcontact. Vernietig niet mezelf, maar scherp de blik aan, een bloeiproces nadert de voltooiing. Goudbruin gekeken raast m’ n hart doorheen zijn rode overgrens. Gaan of liggen het maakt niet meer uit, de nieuwe wereld levert haar extase…

Kan de wereld ons nog meer vertellen fluister ik mezelf toe. Haar waterige stilte doorziet eender welke donkerheid. Desalniettemin bevinden we ons nu in het schemerlicht van Liefde waarin de brute donkerheid geen schijn van kans maakt. Volharding benevelt onze hoofden, want deze dag dwaalde nooit eerder onze tweevoudige richting uit.

Blij en verdrietig in eenzelfde interne lachbui, geen idee waar het gevoel vandaan komt; laatbloeier begrijp jezelf…
Gevoelens grazen in het wilde weg, het grasplein is oneindig, meer energie dan ooit, naar het leven toe, als een levensdans die de stille dood uit gedachten heeft geweerd.
Wacht maar niet meer zeg je, ik wacht en denk hoe te reageren tegenover de opdringerige gesproken woorden, want mijn genadeloos gevoel schreeuwt dat deze hier niet mogen geboren worden. En toch, ze zijn er, ze lokken me, en ze krijgen de reactie die ze verdienen.

Ik sta op, ik stort neer, deze moment heeft me nog steeds in zijn macht en ik die ongehoorzaam ben, sterf de kinderdood want liet me leiden door het externe verleidingslied.

Neerstortend in het warme bed, vervult het euforische gelach haar oude vertrouwde plaatsje.

Het plaatsje van jij&ik…


- kivietlover -

Gecontroleerd door: 260580

       

   Reactie op dit gedicht
corner

kivietlover vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 nippy corner
Donderdag, mei 04, 2006 20:31 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
mooi.....
 
 lachebekje1988 corner
Donderdag, mei 04, 2006 18:07 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Top graag gelezen!
Liefs,
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy