Reacties op dit gedicht
Cora (ZIJ) vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Littledolphin: Donderdag, juli 13, 2006 19:59
wow...ben er ff stil van,erg graag gelezen


hiljaa: Donderdag, juli 13, 2006 16:42
eeuwig!!!!!
knufliefs--hiljaa--


switi lobi: Donderdag, juli 13, 2006 16:12
Eindeloos..........

Liefsliefs, switi lobi


HIJ&ZIJ: Donderdag, juli 13, 2006 15:02
Het volgend stuk wordt zonder einde

moet eigenlijk zijn

het volgend stuk eindigt zonder einde.

maar dit even terzijde ;-)


Sifra.K: Donderdag, juli 13, 2006 14:57


Och; vervolgens zomerliefde? (;

Liefs,
Sifra


Over dit gedicht
Auteur:  Cora (ZIJ) Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  13 juli 2006
Thema's: