Reacties op dit gedicht
Mamsiemomo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Row Kidney: Woensdag, september 27, 2006 15:44
schitterend..je proeft de (moeder)liefde
liefs Row


tulpje: Zaterdag, september 09, 2006 22:42
wauw mamsie
wat heb je dit toch mooi
geschreven
zeg echte liefde
schitterend
ik keek even rond bij je gedichten
en deze had ik helemaal over het hoofd gezien
liefs en knuffs
je tulpje


Dirk Hermans: Zaterdag, september 09, 2006 01:51
heel mooi



Roo$je: Vrijdag, september 08, 2006 19:40
En dat is moederliefde..

Zo mooi!

Liefs,
Kusskuss


fran92: Donderdag, september 07, 2006 23:54
heerlijk lief dichtje dit

leifs fran92


mums: Donderdag, september 07, 2006 23:22
Nee dinnetje, iets specialers is er niet.

Knuf.

liefs mums


Tijgertje:): Donderdag, september 07, 2006 23:15
ohh wat lieff zeg! heel mooi!!

liefs


Over dit gedicht
Auteur:  Mamsiemomo
Gecontroleerd door:  christina
Gepubliceerd op:  07 september 2006
Thema's: