Reacties op dit gedicht
lommert vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


kerima ellouise: Zaterdag, oktober 28, 2006 13:50
moooooooooooooooooi !!!
liefs, kerima ellouise


Anna F: Zaterdag, oktober 28, 2006 12:39
Mooi, om zo gemist te worden..

Liefs, Anna


soulsister: Zaterdag, oktober 28, 2006 12:36
wow prachtig
liefs


sunset: Zaterdag, oktober 28, 2006 10:16
Prachtige graag gelezen poëzie.
Liefs en heel fijne samendag, sunset


Cora (ZIJ): Zaterdag, oktober 28, 2006 09:38
Prachtig!


Windwhisper: Zaterdag, oktober 28, 2006 09:00
wouw..........stil gelezen...mooi hoor.

Goede morgen en veel liefs Cobie


hiljaa: Zaterdag, oktober 28, 2006 08:59
sssssst ....mooi verwoord!
knufleifs--hiljaa--


Over dit gedicht
Auteur:  lommert
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  28 oktober 2006
Thema's: