Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hans Winter: Dinsdag, december 19, 2006 20:13
spreek je
een valse tong,
wat zal ervan komen,
in de gestalte van een gast
erop aan warempel oprecht te mogen zijn,
je best gedaan, bijtijds begonnen met het bedenken
van schalen en schenken van glazen om te delen
wat je eet, met smaak opgemaakt
en dan nog weten dat je deelt
dat je eet, met een bede
voorbereid en besloten,
wat zal ervan komen?

hans


arie: Dinsdag, december 19, 2006 17:01
Vaak wordt er gesproken met dubbele tong.. (een als je erbij bent en een achter je rug)...
Beter is het te spreken vanuit het hart en ja, dan is delen echt delen

Liefs en een heel mooie oprechte kerst toegewenst.

arie


eye witness: Dinsdag, december 19, 2006 14:29

lijkt me mooi gebed voor het kerstdiner met vrienden die je begrijpen en die je vertrouwd...

lieve groet,



Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maria
Gepubliceerd op:  19 december 2006
Thema's: