Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Hans Winter: Donderdag, maart 15, 2007 21:11
*
ik ben
niet binnen
de schrijdende
tijden te kennen
en besluit je buiten
mij te houden, ik heb mij
dit zeggend gesloten, alleen
bijziende voor de verten
is je blik dicht bij mij
scherp genoeg om
te willen blijven
op je gevoel.
*

hans


Cora (ZIJ): Donderdag, maart 15, 2007 13:21
hmm,

mooi gedicht, had je niet liever een open boek gehad?
of slaat het meer op wat geweest is is geweest,


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Marina
Gepubliceerd op:  15 maart 2007
Thema's: