Reacties op dit gedicht
Boudaatje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Elenore De Groote: Donderdag, april 17, 2008 02:55
Mooi geschreven, minutieus. Liefs, Elenore xxx


sunset: Woensdag, maart 21, 2007 21:39
Prachtige voelsverwoording poëtisch verwoord.
Te lang las ik niets van jou.
Liefs en warme knuf, sunset


DrieGeetjes: Woensdag, maart 21, 2007 21:07
.


Over dit gedicht
Auteur:  Boudaatje Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maneschijn
Gepubliceerd op:  21 maart 2007
Thema's: