Reacties op dit gedicht
Gonny vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


fantasyland: Zondag, april 15, 2007 15:00
ik bedoel de liefde


fantasyland: Zondag, april 15, 2007 14:59
de lente is nog steeds het zeizoen van de winter

fantasyland


fran92: Zondag, april 15, 2007 11:11
wat heerlijk gedicht dit


liefs en dikke kuss fran92


sunset: Zondag, april 15, 2007 10:41
Ja ja. De lente heeft toegeslagen. En hoe ;=).
Mooi.
Liefs en mijn omarmende genegenheid, sunset


-kimberly-: Zondag, april 15, 2007 10:24
een echt liefdesgedicht!
in dit gedicht heb je zo mooi je gevoelens verwoord!
met een lach gelezen!
xx


black_beauty: Zondag, april 15, 2007 09:28
prachtig dit!! een pracht liefdes gedicht


Over dit gedicht
Auteur:  Gonny Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  15 april 2007
Thema's: