Reacties op dit gedicht
Ria Klein Herenbrink vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


H.J.: Dinsdag, mei 01, 2007 21:39
ziet verleden nu als coach

mooie gedachte Ria.

sterk.
kuzzzz


Artifex: Dinsdag, mei 01, 2007 20:38
Bijzonder mooi en heel graag gelezen.

Liefs, Artifex.


Klaes: Dinsdag, mei 01, 2007 20:05
wat een klein kiertje kan doen...

leafs


fortuna: Dinsdag, mei 01, 2007 18:50
ik voel mij verbonden met dit schrijven...
Hele wijze woorden.

Liefs


kerima ellouise: Dinsdag, mei 01, 2007 16:39
mooi en prachtige diepgang !

liefs
kerima ellouise


hiljaa: Dinsdag, mei 01, 2007 14:10
sterk mooi verwoord!
knufleifs--hiljaa--


anneke van dijk: Dinsdag, mei 01, 2007 14:07
je mag zijn wie je altijd al was...

liefs, namaste, an


Free@Bird: Dinsdag, mei 01, 2007 10:09
Mooi:)

liefs kerima


remie: Dinsdag, mei 01, 2007 10:06
mooie woorden, ware woorden...een pracht gedicht en graag gelezen...liefs remie


Hilly N: Dinsdag, mei 01, 2007 09:26
Zo mooi Ria.

Lieve groet, Hilly


Sunflower Ria: Dinsdag, mei 01, 2007 08:40
Wat ben je toch een prachtig mens
die vele dalen heeft gekent
maar voor jou heb ik een wens
blijf jij maar die je bent
heerlijk jezelf
jij liefdevol vol van liefde mooi mens

liefs en knuffelkusxx warme zonnegroetomarming
SunflowerRia


Cornelia.dvw: Dinsdag, mei 01, 2007 08:28
... Je hebt het nieuwe leven bewonderingswaardig mooi verwoord ...

Liefs,Cornelia


Windwhisper: Dinsdag, mei 01, 2007 08:25
Mooi mooi mooi dit klinkt zo zelfbewust en zo goed...zelfbepalend wie je bent... overwinning gloort als een lieve fluister in je woorden
Maak er een mooie meidag van....het is nog altijd lente en de wind die bruist

liefs Cobie
kuzzz


Over dit gedicht
Auteur:  Ria Klein Herenbrink Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  01 mei 2007
Thema's: