Reacties op dit gedicht
Dionysus vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


ChiickieJ: Maandag, juni 11, 2007 23:56
mooi gedicht met heel veel warmte en gevoel
-XxX-


Alatariel: Woensdag, mei 09, 2007 17:30
krijg het spontaan warm meid , terwijl hier lekker regent
geweldig geschreven en laat het licht aan, vecht dervoor
liefs Alat


*Ariadne*: Maandag, mei 07, 2007 13:54
heel mooi met veel gevoel

groetjes ariadne


malukugirll: Maandag, mei 07, 2007 13:43
heel mooi gedicht echt waar!

liefs malukugirll


x*-Dwergje-*x: Maandag, mei 07, 2007 13:08
woow een heerlijk gedicht om te lezen


mooi hooi dion
liefs-xxx- x*-Dwergje-*x


Angie 74: Maandag, mei 07, 2007 13:06
Heel mooi! Ik herken het gevoel...


Over dit gedicht
Auteur:  Dionysus Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maneschijn
Gepubliceerd op:  07 mei 2007
Thema's: