Reacties op dit gedicht
lil_bitchy_nick vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


why love?: Zondag, januari 10, 2010 20:51
Mooi!! heb een gedicht wat er heel erg op lijkt


Over dit gedicht
Auteur:  lil_bitchy_nick Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  michris
Gepubliceerd op:  09 mei 2007
Thema's: