Hoi, wie is daar?
mag ik binnenkomen?
Zonder gezeur?
Ja?
Echt waar?
Dank je!

Eigenlijk, heb ik een wens.
het zou fijn zijn als je luisterde.
Wil je dat?
Zonder gezeur?
Ja?
Dank je!

Het liefste wat ik wens,
Is normaal doorgaan.
Maar ik ben zo onstabiel
Ik kan amper,
op mijn benen blijven staan
Er flitsen woorden door mijn hoofd,
zinnen flitsen voorbij.
Wanneer ben ik verlost
Is dat gegund aan mij?

Hoi, wie is daar?
Niemand?
ik wilde graag nog wat zeggen,
Niemand die wil luisteren?
Jammer….

Ik had nog iets te zeggen,
tsja,
zo belangrijk was het ook weer niet.
ik wilde alleen maar..
Ach, laat ook maar..

Ik wil nog zo veel zeggen,
nog zo veel schrijven, 
het liefste, wilde ik positief blijven.
ik doe zo m’n best, ik wil positief blijven doen.

maar nu,
nu voel ik me,
als iemand,
die niks beters kan doen.

Reacties op dit gedicht
Heidi91 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Over dit gedicht
Auteur:  Heidi91 Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  19 juni 2007
Thema's: