corner
 
   Drie minuten.
corner
21 november 2007 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Bewondering / Geen Thema / Geen Thema


Drie minuten.

Ze staat in de superstore naar een supergroot Tv-scherm te kijken.
Ze staat met n voet vooruit, op haar zwarte halfhoge hakken en vouwt met haar handen in de zij een halflange, zwartwit geruite jas naar achter, op haar rug.
Ze is niet jong, maar ze is jeugdig, ze straalt een enorme vitaliteit uit, en stijl, en dat op een hele charmante manier.
Ik weet het gewoon, het is ervaring, bij haar hoort eigenlijk een extravagante man, een showgozer, vuurrode das, grote leren hoed, en een vierkante bril met groen montuur!
Maar het zal wel een of ander muf en sullig figuur zijn, zon slaperige baardaap en ze hebben vast zon slome nitwit zoon met altijd een verkeerd T-shirt aan!
H, leuk mens! Ik grapte me bij jou naar binnen en je reageerde net zo spontaan! Ik wipte enthousiast op mijn andere been, en jij hebt je opgericht. Je hebt nu zelfs je jas losgelaten. Het was voor jou de normaalste zaak van de wereld dat er een man komt aanlopen die zomaar zegt: Je kijkt toch zeker niet naar zon goedkoop dingetje? Nee maar! Deze ouwe krijgt zomaar al jou aandacht!
En we kletsen nog wat, ik weet niet eens over wat het ging, maar je bent een en al oor, je geniet zichtbaar van mijn aandacht.
Hoelang hou ik dit vol, schiet het constant door mijn hoofd, een minuut of drie? En ja hoor, vanuit mijn ooghoek zie ik ze al komen, twee man sterk.
De echtgenoot, een of ander muf en sullig figuur zijn, zon slaperige baardaap, wat een sufferd, wat een loser, hij heeft niet eens gezien dat zn vrouw in een heel andere fase zit als hij, hij heeft niet eens door wat voor goud ie in handen heeft.
En ik? Ik heb beleefd en met een grapje gedag gezegd, tegen dat enorme stuk, tegen haar slaperige baardaap en tegen hun slome nitwit zoon. Geloof het, hij heeft een verkeerd T-shirt aan!
Wat kun je nog meer te beleven in drie minuten?
Ik heb niks meer te wensen.

Peterdw.


- Peterdw. Abbo 1GroeneSter-

Gecontroleerd door:

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Peterdw. vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 [Joyce..] corner
Woensdag, november 21, 2007 23:27 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
hahaha:D
 
 Windwhisper corner
Woensdag, november 21, 2007 23:23 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Met een glimlach gewezen
Goede avond Cobie
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy