Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


lommert: Zondag, februari 03, 2008 07:58
genieus, heus...

sytevige groet
willem


erje: Zaterdag, februari 02, 2008 21:15
ze zeggen allen plezant maar het gaat toch boven mijn verstand
groet Ronny


Quicksilver: Zaterdag, februari 02, 2008 20:08
Graag gelezen..mooi idee om het eens anders te doen!

Liefs van mij
Dicky


Jan van Dord: Zaterdag, februari 02, 2008 19:10
Goed gedaan !!!
jan


Hilly N: Zaterdag, februari 02, 2008 16:42
Zo dat deed je goed.

Groet van Hilly


hiljaa: Zaterdag, februari 02, 2008 10:02
plezant gedaan
knufleifs--hiljaa--


less - no more: Zaterdag, februari 02, 2008 02:20
een beauty, grandioos

liefs, Jan


Innerchild: Zaterdag, februari 02, 2008 01:43
Oooooo ... dit is plezant, zeg !
En het klopt helemaal ...

:) / Innerchild


Peter van Tiel: Zaterdag, februari 02, 2008 01:22
Jouw leuke reactie op mijn gedicht axe effect deed me hartelijk lachen.
Bedankt.
Groetjes,
Peter.


Peter van Tiel: Zaterdag, februari 02, 2008 00:47
Ik heb het van alle kanten gelezen en ben er steeds ook uitgekomen.
Heel origineel, dat wel.
Leuk ook!
Slaap lekker.
Peter.


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  Sheena
Gepubliceerd op:  02 februari 2008
Thema's: