corner
 
   stik
corner
16 maart 2008 Stuur e-mail Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Heimwee / Geen Thema / Geen Thema


Daar waar de duisternis en consorten mijn vrienden zijn

zo de rode gloed in een glas brandewijn

smaakvol, met een bittere nasmaak

gebeurde het zelden, of toch juist vaak?

dat het balkon mijn vriend was

en de hond mij voorlas

 

Dankbaar voor de pillen die doven

en de psych voor het beroven

van mn alterego en ik..

Je moet toch wat en ach ach..

shit, ik stik.


- Nipster -

Gecontroleerd door: michris

       

   Reactie op dit gedicht
corner

Nipster vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij de Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren
en laat gelijk een reactie achter.

Je schrijversnaam
Wachtwoord
Wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Los de som op:
4 keer 4 =
Bericht
Let op maximaal 499 tekens!

 


 Innerchild corner
Dinsdag, maart 25, 2008 12:51 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Pakkend geschreven, zeg !
Slik !
 
 vlinderke corner
Zondag, maart 16, 2008 21:53 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
daar drink ik er één op, eentje...proost ;)
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 21:49 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
dat wist ze niet.. ik ook niet trouwens.. ik was ook maar zeventien (daarna is alles, maar dan ook alles, BAD gegaan..) zij is iemand die jouw psych zal worden.. ik zeg: dat ze zichzelf niet eens kent. doortrapt kutwijf echt.. een charlatan.. hou je van zure druiven?! hey! ik NIET. ik ben beter sterker čn slimmer dan dat. HOOOOOOOOOOOO.
 
 vlinderke corner
Zondag, maart 16, 2008 21:48 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
haha gelukkig maar..als ik alles al zou weten..hmmm tja..ach..maar nee, das ook nie alles.
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 21:44 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
voor iemand die denkt dat ze ´alles´ weet hč (onjoods dingetje.. dat wel) god nou! als ik mezelf van kant wil maken heb ik jouw aanmoediging niet nodig (TROL) zooooo.
 
 vlinderke corner
Zondag, maart 16, 2008 21:39 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Bitter, idd...de waarheid is niet zoet, zoals zovaak gebleken. helaas.
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 21:31 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
en dan de aanmatigende egocentristen als ´jannetje´ ik haal m´n tentamens niet meer - als kaaskop (hbo is een fucking eitje namelijk. dat weet ik zelfs) omdat ik plotseling dyslectisch ben (sure. aha. aha. als je MIJN respect wil verliezen. echt) mensen zijn niet alleen naar; onbetrouwbaar; ook vooral. bitter genoeg voor je?! every day life for me.. niets meer. niets minder trouwens.. voor NU.
 
 vlinderke corner
Zondag, maart 16, 2008 21:10 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
hmm de druiven zijn zuur, maar zo vind ik ze het lekkerst..zelfkastijding? yeah! kus dan maar..
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 21:10 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
terwijl andere mensen (wie dan ook eigenlijk) oneindig vertrouwen in mij hebben. dat noopt tot argwaan? mwah. het voorziet wel in conflicten zeg maar (jij weet niets van mij. ik weet niet eens waar ik vandaan kom. ten dele slechts.. het is een belediging eerder. a-priori) mčččn. I was fucked from birth. hoe sterk ik ook ben. dat is gewoon a-relaxed (minimaal) is er geen oorlog; dan voer ik die wel met mijzelf (angst is verboden. altijd. ik weet niet beter goddamn) jij gek? ik vind je zinnig x
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 21:01 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
geinig feitje.. ik wilde rechten studeren of psychiater worden (inderdaad) ik was te dom voor ´medicijnen´ volgens mijn vader (klopt! niet te dom.. wčl te ruig. ik zou me doodvervelen haha. toen dacht ik; jij braaklul! nu denk ik; niemand kent mij zo goed als hij.. jammer hč. dat hij zo ver weg is altijd. FUCK.) (is dat exprčs ofzo?! ik heb al jaren het gevoel dat ik een ´belasting´ ben.. verklaart wel waarom hij naar belgie is vertrokken? FIJN. dat is goed voor m´n zčlfbeeld ja. JAH.)
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 20:51 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
ergo: als niemand de geschiedenis benoemd kan ik die erg moeilijk veranderen (zo voelt dat) en het was niet alleen maar slecht (hell no) maar voor mij; ik zie niets. ik zorg dat ik op tijd ben voor m´n werk. meer niet.. vat vol problemen die niemand op kan lossen (of! op WIL lossen. dat eigenlijk) we vreten toch? we drinken toch wijn van huizen waar niemand anders binnenkomt?? (yep. maar ik word ´gehaunt´ door iets waar iedereen over zwijgt. om mij te beschermen?? ´t is zo moeilijk soms.. echt)
 
 lexx corner
Zondag, maart 16, 2008 20:43 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
marije is een kruising tussen een knotsdrager uit het Oostblok en een Zuidamerikaanse grote loopkever :) hé schat?
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 20:41 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
´je moet het zčlf ondervinden marije.. wij kunnen niet zeggen wat jou gelukkig maakt´ (mijn vader geeft me soms even een wijsheidscadeautje.. jij was het enige kind wat niets ´leuk´ vond´ erg eigenlijk.. toch?) (hij werd geslagen door zijn vader. hoe kan IK zo cynisch zijn geweest dan? dat is toch disrespect van heb ik jou daar?! of ben ik net zo weerbaar als hij?!) ´mijn´ soort ja.. ik jank. ik vecht. ik denk op zoveel niveau´s tegelijk.. NOOIT een antwoord. iedereen zwijgt (zelfs de beelden)
 
 lexx corner
Zondag, maart 16, 2008 20:40 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Ja :) hier hoef je ook geen Freud voor te zijn; pillen die elke dag hetzelfde maken, de stemmen in je hoofd '' t zwijgen opleggen, hier en daar een sporadische bijwerking; In blakende gezondheid zolang je je medicatie maar neemt. Hoera! Welkom bij de subspecies. Daar zit geen vrijheid in hé? goed geschreven.
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 20:37 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
ik kom uit een ´rijke´ familie van doktoren (dat wel) uit amsterdam en florence (en het oostblok ergens.. o.a.) ongelukkige mensen overigens.. zčlfs mijn eigen vader (de andere kant) heeft zoveel shit voor zn muil gehad.. niet normaal echt. ik kan daar gewoonweg om huilen godsamme (regelmatig ook.. als niemand het ziet) maar het zijn allen strijders. fucking hell hey! en ik ook; maar onsuccesvol tot nu toe. althans. ik leef nog.. maar meer ook niet. en niemand wil me vertellen hoe het zit
 
 vlinderke corner
Zondag, maart 16, 2008 20:31 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
Toch zou jij een ijzervretende doch zeer getalenteerde psych zijn, naar mijn inziens dan he?en dat zegt net zoveel als een/de realiteit die wazig is. zucht.
 
 MayadeBij* corner
Zondag, maart 16, 2008 20:18 Alle gedichten bekijken van deze schrijver
.. de naadjes aan elkaar? :) je komt niet bepaald ´wankel´ op me over (namelijk.. zeg maar.. ik ben dan ook geen psych hč. noch verdien ik er iets aan) ´jouw´ soort had je het over.. als reactie. noem het een vloek maar ik ben zo včr verwijderd van ´mijn´ soort (en toch zo dichtbij) waarom is er pas afstand als je dat niet wil?! zo´n paradox ook weer.. (ik geef mijzelf gewoon de schuld. heb ik geen pillen voor nodig yo) kus.
 
Vorig gedicht | Volgend gedicht

corner Auteursrecht
 
De gedichten die ingezonden zijn op de website van de gedichten freaks en e.v.t. toekomst projecten die gekoppeld zijn aan de gedichten freaks blijven te alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door Gedichten-Freaks zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de content en de gedichten die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er hoe dan ook (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.Sitemap overzicht - Privacy Policy