Reacties op dit gedicht
myrkvi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


remie: Donderdag, maart 20, 2008 14:35
en ik droom zachtjes met je mee....liefs remie


betty1: Donderdag, maart 20, 2008 13:59
heerlijk toch..dag en nacht
liefs betty


Over dit gedicht
Auteur:  myrkvi Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  20 maart 2008
Thema's: