Reacties op dit gedicht
inco vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


Mary~ Lou: Zondag, september 21, 2008 18:35
Een mooie basis:D!
Liefs.


lonely 1: Vrijdag, september 19, 2008 22:21
zonder liefde, in welke vorm dan ook kunnen we niet leven,

mooi!!!

liefs, hilde


Quicksilver: Vrijdag, september 19, 2008 19:39
Houden van is de basis van ons bestaan! Echt heel mooi geschreven!

Liefs,dicky


Littledolphin: Vrijdag, september 19, 2008 15:10
liefde is leven, ja wat zal het leven zonder liefde zijn? mooi dit liefs barbara


Windwhisper: Vrijdag, september 19, 2008 13:27
zo is dat, wat zouden we zonder liefde zijn, ins hele bestaan?
kuzzz
lieve groet Cobie
goede middag


sunset: Vrijdag, september 19, 2008 13:10
Liefde is - inderdaad - leven.
Liefs en knuf, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  inco Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  19 september 2008
Thema's: